Operativ hovmästare sökes

VI SÖKER DIG

Vi söker en operativ hovmästare för att leda vår restaurangpersonal. Det blir ett kreativt arbete där du även är med och utvecklar vårt nya brasserie-koncept i samarbete med VD och restaurangledning.

Som hovmästare ansvarar du för att leda och koordinera det dagliga arbetet samt ansvarar får öppning och stängning de dagar du är på plats. Du kommer även kunna vara med i planering av dryckesmenyn så om du har en sommelierutbildning eller motsvarande erfarenhet så är det meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi förväntar oss att du har god framförhållning, är duktig på planering, logistik och schemaläggning. Du bör vara strukturerad, proaktiv och ta egna initiativ, flexibel och van att hålla igång många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa både gästers och medarbetares förväntningar. Du bidrar till positiv energi bland gäster och kollegor.  

KRAV

  • Flytande svenska är ett krav, samt att du behärskar engelska
  • Vi ser gärna att du har bra datakunskap
  • Det är en fördel om du bor i närområdet
  • Körkort är ett måste

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är 100% med 6 månaders provanställning och i tjänsten ingår dag, kvälls och helgarbete. Lön och anställningsförmåner enligt överenskommelse. Tillträde omgående.
Varmt välkommen med din ansökan och personligt brev till jobb@brasserievidbynas.se.