Söndag 9 november

FARS dag

Fars dag infaller i år söndagen den 9 november, och det måste vi såklart fira med buller och bång. Så samla familjen och bjud pappa på en minnesvärd söndagslunch eller middag på Brasserie Vidbynäs där vi håller öppet 12-19. Varmt välkomna.

farsdagsmeny

BURRATA
marinerade tomater, ramslök och
mandelpesto, gravad citron, olivkrisp
175

Carpaccio på oxe
citronaioli, friterad kapris, parmesan
och rostade pinjenötter
198

OXFILÉ
potatis- & parmesankrokett,
rödvinssky, sauterad spenat,
grillad glacerad morot
375  

halstrad gös
ramslökvelouté, sockerärtor,
forellrom, dillslungad potatis
349

Eton mess
inkokta äpplen, dulce de leche,
brynt smör-glass, hibiscusmaräng,
vaniljgrädde, körsbär, yuzucurd
125

Crème brûlée
110

Mycket god mat och trevlig personal. Nyrenoverad och väldigt mysigt
Daniel Hurtig
Vi var hos Er 12/8 och åt en fantastisk flankstek, kan ärligt säga att det var bland det godaste vi ätit.
Peter & Virpi
God mat i fantastisk miljö (snygg inredning!).  Åt burrata till förrätt och Minute steak till varmrätt. Kan varmt rekommendera ett besök.

Modernt brasserie i naturskön miljö

Njut av lugnet och den vackra utsikten över Vidbynäs golfklubb. Hit färdas människor för att fly vardagen i jakt på närhet, minnesvärda stunder och smakrika upplevelser.
Boka bord på brasserie Vidnynäs